Sportcsarnok és Tanuszoda

Cím: 2711 Tápiószentmárton, Bartók Béla út 5/A

E-mail: sportcsarnok@gmail.com

Tel/Fax: 06 29 424 125

Kezdőlap Árak Terembeosztás Edzőtáborok Teremlabdarúgás Térkép Hurkatöltő Fesztivál

Foglalkozásaink:

..::Úszásoktatás::..

..::Babaúszás::..

..::Vizitorna::..

..::Spinning::..

..::TRX::..

..::Zumba::..

..::Kézilabda::..

..::Masszázs::..

..::Infraszauna::..

TRX

A Relax Nap Stúdió szervezésében

 

Jelenleg az üdülőterületen vannak az órák megtartva!

Bejelentkezés az alábbi telefonszámokon: 06 70 702 1552 és a 06 29 641 450

Használd a tested a gépek helyett ...

Tavaly mutatkozott be hazánkban egy új tréning eszköz, amely mindenféle edzettségi szintű, korú, nemű, fogyni és erősödni vágyó embernek bátran ajánlható. És edzés közben a gravitáción kívül csak saját testünket kell legyőznünk...

A TRX Suspension Trainer-t az amerikai haditengerészetnél fejlesztették ki, abból a célból, hogy legyenek bárhol is katonák (kikötőkben, raktárakban, hajókon, tengeralattjárók belsejében), mindig lehetőségünk legyen az edzésre, és csúcsformában tarthassák magukat. Először a katonaságon tesztelték, majd később az amerikai fitness szakemberek kedvenc eszközévé vált. Az eszköz Európában a Rimini Wellness Fesztivál 2009 rendezvényen debütált, azt követően pedig Pozsonyi Zsolt személyi edző és TRX suspension trainer közvetítésével érkezett meg hozzánk Magyarországra.

A TRX Suspension Trainer egy hordozható funkcionális tréning eszköz, amellyel mindenféle edzettségi szintű, korosztályú, és nemű vendég edzhető. Sokoldalúsága abban rejlik, hogy egyszerre fejleszthető vele az erő, az állóképesség, valamint a hatékonyság is. Vagyis miközben erősítünk, a gyakorlatok magasabb intenzitása miatt a pulzusunk is magasabb zónában tartózkodik, ezáltal az izmaink formálódása mellett a szív- és keringési rendszerünk is fejlődik. Ez rendkívül sok időt spórol meg nekünk, mivel nem kell külön kardio, és erőedzéseket végeznünk. (A legtöbb kondi géppel ugyan szépen fejleszthetjük az izmainkat, viszont a pulzusunk nem emelkedik abba a zónába, ahol az állóképességünk javítása érdekében arra szükségünk lenne; arról már nem is beszélve, hogy TRX a gépekkel szemben természetes mozgást tesz lehetővé.

Az edzőterembe járók nagy százaléka egyszerre szeretne fogyni és izmosodni, amire ez az eszköz végre megoldást kínál. Másik nagy előnye, hogy a vele való edzés során nem elkülönülten dolgoznak az izomcsoportok, hanem a teljes test munkát végez. A cél, hogy minél több izom bekapcsolódjon a gyakorlatok végrehajtásába. Szinte nincs is olyan feladat, amely során tétlenül maradnának a mindennapi élethez is elengedhetetlenül fontos törzsizmok (core). Az edzés során a gravitációt kell leküzdenünk a testünk segítségével. Ez az eszközt használók egyik mottója is: ,,My body vs Gravity".

Intézményünk nyitva tartása: hétfőtől-péntekig: 8.00-21.00; Hétvégén és ünnepnapokon: 8.00-20.00

Szauna nyitva tartása: szept. 28-tól: kedd, csütörtök, péntek: 17.00-21.00, hétvégén és ünnepnapokon: 14.00-20.00