Sportcsarnok és Tanuszoda

Cím: 2711 Tápiószentmárton, Bartók Béla út 5/A

E-mail: sportcsarnok@gmail.com

Tel/Fax: 06 29 424 125

A 2015. évi Hurkatöltő Fesztivál elmarad!

Kezdőlap Árak Terembeosztás Edzőtáborok Teremlabdarúgás Térkép

Foglalkozásaink:

..::Úszásoktatás::..

..::Babaúszás::..

..::Vizitorna::..

..::Spinning::..

..::TRX::..

..::Zumba::..

..::Kézilabda::..

..::Masszázs::..

..::Infraszauna::..

 

LINKEK:

 

Strand- és Termálfürdő

 

Tőzeges-tó

 

Kincsem pince

 

Kincsem Lovaspark

 

Művelődési Ház

 

Tápiószentmárton

 

Andromeda Travel

Üdvözöljük a Tápiószentmártoni Sportcsarnok és Tanuszoda honlapján!

1995-ben nyitotta meg kapuit. Nem csak településünk, hanem az egész térség kiemelkedő intézménye lett. 2005-től akadálymentesített lett létesítményünk, így a fogyatékkal élők számára is megközelíthető és használható.

A létesítmény egységei:

- nemzetközi méretű parkettás pálya, mely kiválóan alkalmas kézilabda, kosárlabda, röplabda, teremfoci, karate, dzsúdó, tánc, tenisz céljából

- edzőterem,  amely használható aerobic-, jóga-, balett-, karate teremnek

- uszoda (úszásoktatás, vízi-torna, babaúszás)

- szauna

- kondícionáló terem

- ping-pong terem

 

Intézményünket használók köre:

Hétköznaponként a délelőtti órákban az általános iskola tanulóinak testnevelés órái zajlanak, a nagyteremben és az uszodában egyaránt. Kora délután szintén az általános iskolások részére,- szabadidő hasznos eltöltése céljából- kézilabda és labdarúgó edzéseket tartanak, valamint tanuszodánk a helyi és környező települések diákjai számára szervezett úszástanfolyamoknak ad helyt.

Az uszodában szervezetten, gyógytornász vezetésével hétfőn és szerdán az esti órákban vízi-torna foglalkozásokat tartanak, illetve tanfolyam keretében úszásoktatásban is részesülhetnek a felnőttek. 

Minden héten csütörtökön 9.00-től és 10.00-től két csoportban szakképzett úszóoktató tart babaúszást 3 éves kornál kisebb gyermekek számára.

A felnőtteknek lehetőség nyílik kedden 19.00-20.00 Kalmár Róberttel és péntekenként 18.30-19.30 Kali Mónival zumba edzéseken és szerdánként 18.00-20.00  jógafoglalkozásokon részt venni.

 

A nagykátai Relax Nap Stúdió szervezésében a HOT IRON, a SPINNING és a TRX sport. Hétfő, csütörtök és szombati edzésnapokkal. Napijegy ára: 1.000 Ft Bérlet: 10+3 alkalom: 10.000 Ft.

 

Jelentkezés: 06 70 702 1552 és a 06 29 641 450 telefonszámon!

 

A szauna nyitva tartása (szept.28-tól):

Kedd, csütörtök, péntek: 17.00-21.00

Hétvégén és ünnepnapokon: 14.00-20.00

 

A helyi női- és férfi kézilabdacsapat, valamint az NBII-es osztályban játszó Albertirsai kézilabdacsapat az edzéseit és bajnoki mérkőzéseit is az intézményünkben tartja.

A meccsidőpontok a ,,kézilabda" menüpontban megtalálhatók!!!!

A felsorolt foglalkozásokon kívül bérleti díj, illetve belépő jegy fejében igénybe vehetők a létesítmény termei.

Helyt adunk sportversenyeknek, tornáknak, koncerteknek, bemutatóknak, kiállításoknak, táncversenyeknek, báloknak, esküvőknek, és egyéb zárt, illetve nyílt körű rendezvényeknek. Sportnapokra cégek, baráti társaságok bérelhetik intézményünket.

Az egész év folyamán edzőtáborozási lehetőséget kínálunk különféle sportágak és tánctáborok számára. Kétféle szállás lehetőségből választhatnak Igényesebb szállás a sportcsarnok mellet található, olcsóbb szállást az intézményen belül lehet igénybe venni. Így ki tudjuk szolgálni a „nevesebb” /NB I-es NB/ I/B-s/ csapatokat és a kevesebb pénzből gazdálkodó egyesületeket is.

Intézményünk a felsoroltakon kívül különböző kulturális rendezvényeknek is otthont ad, és helyet kap minden nagyobb óvodai és iskolai rendezvény is. Legnagyobb rendezvényünk minden év novemberében idén már a hetedik éve megrendezésre kerülő

Nemzetközi Hurkatöltő Fesztivál.

Sportcsarnok

Büfé

Nagyterem

Kisterem

Ping-pong

terem

Uszoda

Szauna

Konditerem

Udvar

Bitumenes kézilabda pálya

 Ön a honlapunklátogatója!